Myanmarin mies kuoli sähköiskuun kaatuttuaan puun Phuketissa

Phuket -

Myanmarilainen mies kuoli sähköiskuun kaatuttuaan puun asuntoalueella Rassadassa.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta perjantaina (14th). Pelastuslaitokset ja poliisi saapuivat paikalle löytääkseen myanmarin miehen, 45-vuotiaan Mao Ngen ruumiin puusta sähköjohtojen läheltä.

Paikalle hälytettiin sähkötyöntekijät katkaisemaan lähistöllä olevan sähkön. Hänen ruumiinsa poistaminen puusta kesti noin tunnin. Hänen jaloistaan ​​löydettiin palovammoja.

Tässä vaiheessa poliisi uskoo, että myanmarilainen mies kuoli sähköiskusta. Hänen ruumiinsa vietiin kuitenkin sairaalaan tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.