Keittiötyöntekijä kuoli kollegan puukotuksen jälkeen hotellissa Thalangissa, Phuketissa

Thalang –

Thalangissa sijaitsevan hotellin keittiön työntekijä kuoli kollegan puukotuksen jälkeen.

Cherng Talayn poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta hotellissa Cherng Talayssa torstaina (13. huhtikuuta).

He saapuivat keittiöön ja löysivät lattialta verijälkiä. Mies, joka tunnistettiin vain Mr. Roongrojiksi, 23, oli saanut vakavia vammoja puukotushaavoista. Hänet vietiin läheiseen sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi.

Epäilty, joka tunnistettiin vain Mr. Sarayut, 20, pidätettiin välittömästi hotellin edessä olevalla pysäköintialueella 15 tuuman veitsellä. Hänet vietiin Cherng Talayn poliisiasemalle. Cherng Talayn poliisi kertoi Phuket Expressille, että Sarayuta syytetään murhan aikeesta.

Tässä vaiheessa poliisi uskoo, että heillä saattaa olla aiemmin väkivaltaan kärjistynyt suullinen riita, mutta Sarayut ei ollut lehdistöhetkellä halukas haastatteluun tai vastaamaan median kysymyksiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.