USA toivottaa Thaimaalle hyvää Songkrania

Sihteeri Antony J. Blinkenin lausunto

Thaimaan uusivuosi - Songkran

Amerikan yhdysvaltojen hallituksen ja kansan puolesta toivotan Thaimaan kuningaskunnan kansalle rauhallista ja menestystä tulevalle vuodelle Songkranin kunniaksi 13. huhtikuuta.

Kun Yhdysvallat ja Thaimaa juhlivat 190 vuotta kestäneitä diplomaattisia suhteita, olen ylpeä siitä, että liittomme ja kumppanuuksemme ovat vahvempia kuin koskaan. Yhdessä olemme selviytyneet COVID-19-pandemiasta ja tartumme kaikkiin tilaisuuksiin syventää ja laajentaa suhteitamme. Pelkästään maaliskuussa pääministeri Prayuth Chan-o-cha toivotti tervetulleeksi yli 100 yhdysvaltalaista yritystä 20 sektorilta, jotka matkustivat Thaimaahan Trade Windsissä, joka on Yhdysvaltain suurin vuotuinen kauppatehtävä, ja lähes 50 yhdysvaltalaista maatalousyritystä liittyi VIV Asian maailmanlaajuiseen eläinjärjestöön. rehumessuilla taloudellisten siteiden vahvistamiseksi. Lisäksi rakensimme yli 60 vuoden kansanterveyskumppanuuteemme, kun Yhdysvaltain tautien valvonta- ja ehkäisykeskusten johtaja tohtori Walensky vieraili Thaimaassa keskustelemassa siitä, kuinka voimme työskennellä yhdessä tulevien pandemioiden ehkäisemiseksi, valmistautumiseksi ja niihin vastaamiseksi. Loimme myös uusia koulutussuhteita kymmenien yhdysvaltalaisten ja thaimaalaisten yliopistojen ja oppilaitosten välille ja järjestimme suurimman Cobra Gold -harjoituksen yli kymmeneen vuoteen. Joka päivä Yhdysvaltain ja Thaimaan välinen kumppanuus edistää yhteisiä tavoitteita vapaan ja avoimen, yhdistetyn, vauraan, turvallisen ja kestävän alueen puolesta.

Tänä thaimaalaisena uutena vuotena odotamme innolla saavamme vuoden 2022 strategista liittoa ja kumppanuutta koskevan tiedonannon eloon elvyttämällä talouksiamme, vahvistamalla koulutuskumppanuuksiamme, syventämällä ihmisten välisiä suhteita ja edistämällä yhteisiä kestävyystavoitteitamme. , Thaimaan Bio-Circular Green Economy -mallin mukaisesti Yhdysvaltojen APEC 2023 -tapahtumavuonna.

Toivotamme Thaimaan kuningaskunnan kansalle onnellista uutta vuotta.

https://th.usembassy.gov/thailand-new-year-songkran-2023/

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.