Kuuluisa ranskalainen moottoripyöräkilpailija loukkaantui moottoripyöräonnettomuuden jälkeen Phuketissa

Phuket -

Kuuluisa ranskalainen moottoripyöräkilpailija on loukkaantunut törmättyään moottoripyörällään venäläiseen ratsastajaan.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta keskiviikkona (12th) Kamala – Surin Beach Roadilla. He saapuivat paikalle löytääkseen kaksi vaurioitunutta moottoripyörää. Kaksi loukkaantunutta henkilöä tunnistettiin MR:ksi. ERIC TEBOUL, Ranskan kansalainen ja herra. OLEG AFANASENKO, Venäjän kansalainen. HERRA. ERIC TEBOUL oli murtanut nilkkansa.

Silminnäkijät kertoivat The Phuket Expressille, että venäläinen moottoripyöräilijä oli menettänyt hallinnan kaarteessa ja kääntynyt toiselle kaistalle ennen onnettomuutta.

Kamalan poliisi on tehnyt molemmille ratsastajille alkoholin hengityskokeita, eikä kenenkään elimistöstä löytynyt alkoholia.

ERIC TEBOUL on kuuluisa ranskalainen moottoripyöräkilpailija. Hän on huippumoottoripyöräilijä, joka oli rikkonut monia kilpaennätyksiä muiden thaimaalaisten tiedotusvälineiden mukaan.

Hän hakeutuu lääkärinhoitoon nilkkavammansa vuoksi ja hänen odotetaan toipuvan täysin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.