Ensimmäinen kuolema Phuket Songkranin Seven Days of Danger -liikenneturvallisuuskampanjassa

Phuket -

Phuket on ilmoittanut Songkranin Seven Days of Danger -liikenneonnettomuuksien kampanjan ensimmäisestä kuolemasta (11. huhtikuuta - 17. huhtikuuta) toisena päivänä (12. huhtikuuta).

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille tänään (13. huhtikuuta) yksityiskohtia Songkranin Seven Days of Danger -liikenneonnettomuuksien toisena päivänä (12. huhtikuuta).

Mueangin alueella tapahtui kuusi liikenneonnettomuutta, joista viisi loukkaantui ja yksi kuolema. Phuketin DDPM ei kuitenkaan julkaissut yksityiskohtia onnettomuudesta, jossa yksi kuoli.

Thalangin alueella tapahtui kaksi onnettomuutta, joista kaksi loukkaantui. Kathun alueella tapahtui kolme onnettomuutta, joissa loukkaantui kolme. Kaikkiaan kuusi miestä ja neljä naista loukkaantui.

Suurin osa liikenneonnettomuuksista johtui moottoripyöristä ja nopeusrajoituksen ylityksistä. Suurin osa liikenneonnettomuuden uhreista ei käyttänyt kypärää.

Yhteensä kahden kampanjapäivän aikana tapahtui 18 liikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 18 ja yksi kuoli.

Phuket on ilmoittanut yhteensä seitsemästä liikenneonnettomuudesta ja kahdeksan loukkaantumisesta seitsemän päivän ensimmäisenä päivänä (11. huhtikuuta)th, 2023 - 17. huhtikuuta 2023) "Songkran's Seven Days of Danger" -liikenneonnettomuuskampanjassa 2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.