Kaksi ihmistä loukkaantui räjähdyksen jälkeen kiertueveneellä Phang Ngassa 

KUVA: Matichon

Phang Nga -

Kaksi ihmistä loukkaantui Phang Ngassa retkiveneessä tapahtuneen räjähdyksen jälkeen.

Thaimaan merenkulkulaitoksen operaatiokeskuksen alue 3 kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (11. huhtikuuta)th) yöllä heille ilmoitettiin, että retkiveneessä tapahtui räjähdys, joka oli pysäköity Thap Lamu -laiturille Tai Mueangissa.

Tai Mueangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että kaksi veneen miehistön jäsentä on loukkaantunut: Aroon Kanpaksuan, 25, joka sinkoutui veneestä, ja Panyawut Poethong, 26, jotka olivat saaneet vakavia vammoja palovammoista. He molemmat vietiin paikalliseen sairaalaan.

Räjähdyksen kuulleet paikalliset asukkaat ryntäsivät paikalle ja auttoivat sammuttamaan tulipalon retkiveneen konehuoneessa.

Räjähdyksen tarkka syy on vielä selvittämättä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.