Ei kuolleita Phuketin ensimmäisenä päivänä Seven Days of Danger Songkran -liikenneturvallisuuskampanja

Phuket -

Phuket on ilmoittanut yhteensä seitsemästä tieliikenneonnettomuudesta ja kahdeksan loukkaantumisesta seitsemän päivän ensimmäisenä päivänä (11. huhtikuutath, 2023 - 17. huhtikuuta, 2023) 'Songkran's Seven Days of Danger' -liikenneonnettomuuskampanjasta 2023.

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille tänään (12. huhtikuuta) yksityiskohdat "Songkranin Seven Days of Danger" -liikenneonnettomuuksien ensimmäisenä päivänä (11. huhtikuuta).

Mueangin alueella tapahtui viisi liikenneonnettomuutta ja kuusi loukkaantui. Thalangin alueella tapahtui kaksi onnettomuutta, joista kaksi loukkaantui. Kaikkiaan seitsemän miestä ja yksi nainen loukkaantui.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.