Turistit pelkäävät mennä merelle, koska Krabin Ao Nang Beachiltä löydettiin paljon merilevää

Krabi -

Turistit pelkäävät mennä mereen, koska Krabin Ao Nang Beachiltä löytyy paljon merilevää.

Raskasta merilevää löydettiin Ao Nang Beachiltä maanantaina (10th) lähellä Hat Noppharat Thara Mu Ko Phi Phi -kansallispuiston toimistoa noin kilometriä pitkin rannalla. Turistit pelkäsivät mennä veteen.

Kansallispuiston johtaja rouva Ratchanok Paenoi kertoi Phuket Expressille, että kyseessä on vain vihreä merilevä, joka on normaali ilmiö, joka tapahtuu joka vuosi kesällä.

Merilevää on huuhtoutunut rantaan meriveden kuuman lämpötilan ja virran vuoksi. Merilevä ei ole vaarallinen eikä vaara uimiselle tai terveydelle, Ratchanok totesi.

Kansallispuiston henkilökunta kerää merilevää joka aamu. Merilevän uskotaan olevan poissa tämän kuun puoliväliin mennessä.

Samanlaisia ​​ilmiöitä Patongissa:

Kuvat Patongin rannasta mustalla vedellä ovat levinneet sosiaalisessa mediassa tällä viikolla.

Phuketin kalastusviraston mukaan Patong Beachin mustan veden syynä on planktonin kukinta, joka on normaali vuotuinen ilmiö kesällä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.