Phuket tuottaa vähintään 4.5 miljardia bahtia Songkranin aikana, sanoo matkailuviranomainen

Phuket -

Yli 200,000 4.5 turistia vierailee Phuketissa Songkran-festivaalin aikana, joka tuottaa vähintään XNUMX miljardia bahtia, kertoo Thaimaan matkailuviranomainen.

Thaimaan matkailuviranomaisen Phuketin toimiston johtaja Lertchai Wangtrakundee kertoi Phuket Expressille, että 13. huhtikuuta alkaenth huhtikuun 16th noin 84 prosenttia hotellihuoneista on varattu. Siellä on 223,452 4.5 kävijää, jotka tuottavat vähintään XNUMX miljardia bahtia.

Huhtikuusta 13th huhtikuun 16th Phuketiin saapuu 258 kansainvälistä lentoa 48,302 249 matkustajalla ja 37,056 kotimaan lentoa XNUMX XNUMX matkustajalla, Lertchai lisäsi.

Lertchain mukaan lisää kiinalaisia ​​on tulossa myös Phuketiin.

Tämän vuoden puoliväliin mennessä kiinalaiset turistit ovat Phuketin suosituimpia vierailijoita. Yhä useammat kiinalaiset turistit ovat nuorempia kuin menneisyydessä ja he käyttävät enemmän rahaa. herra Lertchai huomautti.

Toistaiseksi kuitenkin….

Venäläiset turistit olivat edelleen Phuketin matkailijoiden listan kärjessä maaliskuussa, ja seuraavaksi kiinalaiset.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.