Turistit kerääntyvät Phang Ngan saarille Songkran-festivaalin aikana

Phang Nga -

Paljon thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja vierailee Phang Ngan saarilla Songkran-festivaalin aikana.

Phang Nga Tourism Associationin puheenjohtaja Lertsak Pomklin kertoi Phuket Expressille, että enemmän kotimaisia ​​thaimaalaisia ​​turisteja vierailee Phang Ngan saarilla, kuten Similan Island ja Surin Island.

Suurin osa heistä on Bangkokista ja Phuketista, mutta osa Thaimaan pohjoisosasta, joka pakenee pölysaastetta. Kiertueveneitä ja ravintoloita varataan festivaalin aikana viime vuoteen verrattuna.

Thaimaan matkailuviranomaisen Phang Ngan toimistopäällikkö Uthit Limsakun kertoi Phuket Expressille, että Songkran-festivaalin aikana huoneista on noin 80 prosenttia varattu. Suurin osa ulkomaisista turisteista on saksalaisia ​​ja ruotsalaisia. Näillä saarilla vierailee myös kaksi 650 turistin ryhmää Israelista.

Thaimaan turisti käyttää keskimäärin 4,700 7,500 bahtia päivässä verrattuna ulkomaisten matkailijoiden XNUMX XNUMX bahtiin päivässä, Uthit lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.