Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat menneeltä viikolta: Songkran Incoming, murhatapaukset Bangkokissa ja Krabissa ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 3. huhtikuuta 2023 sunnuntaihin 9. huhtikuuta 2023. Ne eivät ole mitenkään erityisen tärkeitä, mutta on listattu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Kiinalainen naisopiskelija löydettiin kuolleena säkin sisältä, kun kolme kiinalaista sieppaajaa oli siepannut hänet. Thaimaan poliisi uskoi, että epäillyt ovat jo paenneet Thaimaasta lennolla Kiinan Chengduun.

Kiinassa on pidätetty kolme kiinalaista miestä, joita epäillään kiinalaisen opiskelijatoverinsa sieppaamisesta ja murhasta. Thaimaan poliisi kuulustelee mahdollista thaimaalaista naisrikollista.

2. Bangkokin kuvernööri Chadchart Sittipunt pyrki puolittamaan liikennekuolemat Bangkokin alueella Songkranin aikana vuoden 13 2022:sta kuuteen vuoteen 6.

TPN-media huomauttaa, että tämä voi olla pitkä tilaus, koska rajat ovat nyt täysin auki, turisteja virtaa sisään ja Bangkokin Songkranin viihdepuoli, kuten vesitaistelut, sallitaan ensimmäistä kertaa neljään vuoteen.

3. 57-vuotiaan australialaisen lomakeskuksen pomon tappoi erään hänen oman työntekijänsä aviomies, joka oli ilmeisesti järkyttynyt palkastaan ​​Krabin lomakeskuksessa.

Australialaisen lomakeskuksen pomon tappoi hänen 57-vuotissyntymäpäiväänsä erään hänen oman työntekijänsä aviomies, joka oli ilmeisesti järkyttynyt palkastaan ​​Krabissa sijaitsevassa lomakeskuksessa.

4. Maanpaossa oleva kiinalainen kristitty ryhmä lähti Thaimaasta ja saapui Yhdysvaltoihin sen jälkeen, kun heidät pidätettiin oleskeluajan ylittämisestä kansainväliseksi tapahtumassa.

Aktivistien ja uskonnollisten ryhmien mukaan ryhmän vahvistettiin saapuneen turvallisesti Teksasiin.

5. Brasilialainen matkustaja pidätettiin Suvarnabhumin kansainvälisellä lentokentällä ja takavarikoitiin 4.8 kiloa kokaiinia, jonka arvo oli arviolta 14.4 miljoonaa bahtia.

He pidättivät ulkomaalaisen miesmatkustajan Sao Paulosta Brasiliassa. Epäilty, jonka nimeä poliisit eivät antaneet tiedotusvälineille, vietiin Suvarnabhumin lentokentän poliisiasemalle.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.