Päihtynyt kazakstanilainen mies aiheutti kaaosta Pha-Nganin saarella

KUVA: MGR Online

Pha-Nganin saari, Surat Thani -

Kazakstanin mies, joka myönsi polttaneensa voimakkaasti rikkaruohoa ja juoneensa olutta vahingoittaneensa kiinteistöjä ennen kuin ryntäsi amokille Pha-Nganin saarella Surat Thanissa.

Surat Thani Tourism Associationin presidentti Natnawat Sakda kertoi Phuket Expressille, että sunnuntaina (9. huhtikuuta) ollessaan saarella päihtynyt kazakstanilainen jahtasi paikallisia ja yritti hyökätä heidän kimppuunsa Rin Beachillä Baan Taissa.

Epäilty tuhosi myös lomakeskuksen ja ravintolan kiinteistöjä. Hän hyppäsi mereen ja juoksi ympäriinsä, kun asiaankuuluvat poliisit ja paikalliset yrittivät saada hänet kiinni. Kazakstanin mies saatiin kuitenkin lopulta kiinni. Hän myönsi poliisille polttaneensa paljon ruohoa ja juoneensa liikaa olutta eikä pystynyt hillitsemään itseään.

Hän suostui myös maksamaan kaikki vahingot. Surat Thanin viranomaiset eivät julkistaneet miehen nimeä, koska hän suostui ottamaan vastuun teoistaan ​​taloudellisesti.

Ei ollut tiedossa, suositellaanko miestä karkotettaviksi vai nostetaanko häntä lisäsyytteisiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.