Tuomioistuin kehottaa Thaimaan kansalaisia ​​pidättymään ajamisesta juomisen jälkeen Songkranin aikana

KUVA: Bangkok Post

Kansallinen -

Tuomioistuin on varoittanut Thaimaan kansalaisia ​​olemaan ajamatta ajoneuvoja humalassa tulevan Songkran-festivaalin aikana nähtyään liikenneonnettomuuksien lisääntyneen viimeisen kahden vuoden aikana.

Songkranin lähestyessä monet ihmiset matkustavat takaisin kotikaupunkiinsa viettämään aikaa perheidensä kanssa, osallistumaan perinteisiin seremonioihin ja juhliin sekä lomailemaan erilaisiin turistikohteisiin, tuomioistuimen tiedottaja Sorawit Limprangsi sanoi.

Siksi on tärkeää suunnitella matka etukäteen ja valita turvalliset reitit sekä välttää liikennerikkomuksia onnettomuuksien tai menetysten riskin vähentämiseksi.

Sorawit sanoi, että tuomioistuin kirjasi onnettomuustilastot Songkranin aikana joka vuosi, ja hän havaitsi, että viimeisten kahden vuoden aikana 7 Dangerous Days -kampanjan aikana liikenneonnettomuudet ovat lisääntyneet huomattavasti.

Vuonna 2022 yhteensä 17,909 15,608 henkilöä asetettiin syytteeseen liikennerikoksista. Yleisin rikos oli ajaminen alkoholin vaikutuksen alaisena, 87.15 1,274 henkilöä, mikä on 7.11 prosenttia kaikista tapauksista. Toiseksi suurin rikkomus oli ilman ajokorttia ajaminen, 980 5.47 henkilöä, mikä on 47 prosenttia. Huumeiden vaikutuksen alaisena ajamisesta 0.26 henkilöä eli XNUMX % ja huolimattomasta ajamisesta XNUMX henkilöä eli XNUMX %.

– Liikennerikkomuksia rikkovien määrä on kasvanut 3,395 27.8 henkilöllä eli 2021 % vuoteen XNUMX verrattuna, Sorawit sanoi. "Tämä kuvastaa sitä, että kuljettajat eivät edelleenkään ole varovaisia, mikä voi aiheuttaa vaaraa itselleen ja muille tiellä liikkuville."

Tiedottaja kehotti kansalaisia ​​pidättymään päihtyneenä ajamisesta, huomioimaan tienkäyttäjät ja olemaan vastuullisia yhteiskunnan jäseniä. Tämä auttaa vähentämään onnettomuuksia ja oikeudenkäyntien määrää.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.