Yksi venäläinen turisti kuoli moottoripyörä-onnettomuudessa Phuketissa, veli selviää

KUVA: Khaosod English

Phuket -

Kaksi venäläistä veljeä törmäsi moottoripyörällään jyrkälle tielle Phuketin Thalangin kaupunginosassa. Vanhempi veli menehtyi paikan päällä, kun hänen nuorempi veljensä loukkaantui vakavasti.

Onnettomuus tapahtui lauantaina 8. huhtikuuta klo 4 lähellä Bang Paen vesiputousta Phuketissa. Moottoripyörää kuljettanut vanhempi veli Maksim, 30, menehtyi ajoneuvonsa kolariin. Hänen nuorempi sisaruksensa, Andrei, 36, selvisi kolarista ja hänet kuljetettiin Wachira Phuket -sairaalaan.

Pelastusyksiköt salasivat heidän sukunimensä lehdistöltä odottaessaan yhteyttä perheeseensä ja suurlähetystöönsä.

Phuketin poliisin mukaan eloonjäänyt uhri istui moottoripyörän selässä ja loukkaantui vakavasti. Virkamiehet olettivat, että he matkustivat Patongin alueelle käymään Bang Tao Beachillä. Matkalla takaisin hotelliinsa Maksim ei ehkä onnistunut suunnistamaan kaarteessa ja putoamaan läheiseltä kalliolta kuolemaansa.

Voi olla kuva 4 ihmisestä, maastoautosta ja tiestä
KUVA: Khaosod English

Poliisi sanoi, että venäläiset turistit eivät ehkä tunne tietä. Uhrin ruumis kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Viranomaiset koordinoivat Venäjän suurlähetystön kanssa ruumiin palauttamista hänen perheelleen Venäjälle ja suunnittelevat eloonjääneen veljen haastattelua tämän toipuessa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.