Bryden valas havaittiin Phang Ngassa – VIDEO

Phang Nga -

Bryden valas havaittiin lähellä Ta Chai -saarta Phang Ngassa.

Similanin kansallispuiston johtaja Sarayut Paso kertoi Phuket Expressille, että hän sai ilmoituksen valasta Ta Chain saaren työntekijöiltä torstaina (6. huhtikuuta).th). Kun he partioivat alueella, he huomasivat Bryden valaan ja nauhoittivat Bryde's Whalen videolle.

Phuket Express huomauttaa, että Bryde's Whale on harvinainen tai lähes sukupuuttoon kuollut vesinisäkäs. Bryde's Whale on listattu Thaimaan Reserved Animal -luetteloon.

Bryde's Whale -valaan esiintyminen on myös merkki runsaista meren luonnonvaroista. Nauti videosta!

Viime kuussa kaksi Bryden valasta havaittiin lähellä Similan-saarta Phang Ngassa.

Kaksi Bryden valasta havaittiin Mu Ko Ang Thongin kansallispuistossa Surat Thanissa.

**************************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.