Saksalainen turisti loukkaantui putottuaan vesiputouksesta Samuin saarella

Samuin saari -

Saksalainen turisti loukkaantui putottuaan vesiputouksesta Samuin saarella.

Samuin piiritoimiston päällikkö Jirapat Choojan kertoi Phuket Expressille, että toimistolle ilmoitettiin keskiviikkona (5. huhtikuuta), että turisti loukkasi nilkkaansa putottuaan Na Mueang 2 -vesiputouksesta.

Pelastuslaitosten ja poliisien käveleminen vesiputoukselle kesti yli 20 minuuttia ennen kuin löysivät loukkaantuneen turistin. 38-vuotias naispuolinen saksalainen turisti oli saksalaisen aviomiehensä kanssa (Phuket Express salaa heidän nimensä heidän yksityisyytensä vuoksi.). Turisti kertoi pelastustyöntekijöille, että hän liukastui astuessaan kiven päälle eikä pystynyt jatkamaan kävelyä.

Turisti siirrettiin pelastuslaudalla vesiputouksesta ennen kuin hänet vietiin paikalliseen sairaalaan.

Saksalainen pariskunta kertoi Thaimaan tiedotusvälineille, että he arvostivat nopeaa reagointia ja apua poliiseilta ja pelastajilta.

Samassa paikassa oli äskettäin samanlainen tapaus, kuten täältä: Brittituristi sai vakavia vammoja putottuaan vesiputouksesta Samuin saarella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.