Yhdeksän ajoneuvoa vaurioitui lava-autokolarissa Krabissa

PHO

Krabi -

Yhdeksän ajoneuvoa vaurioitui lava-auton törmättyä Ao Luekin alueella.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tiistaina (4th) autonäyttelyn edessä Pohjois-Ao Luekissa.

He saapuivat paikalle löytääkseen yhden pakettiauton toisen lava-auton päällä. Tuntematon 21-vuotias mieskuljettaja löydettiin ylälava-auton sisältä vakavasti loukkaantuneena. Hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Läheltä löytyi yhteensä yhdeksän vaurioitunutta ajoneuvoa. Silminnäkijöiden mukaan lava-auto oli menettänyt hallinnan suuressa nopeudessa ennen törmäystä.

Ao Luekin poliisi jatkaa tutkintaa ja harkitsee lisätoimia.

****************************

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.