Oikeustoimet laitonta Phuketin taksinkuljettajaa vastaan

Phuket -

Laitonta taksinkuljettajaa vastaan, joka liikennöi ostoskeskuksen edessä Phuketissa, on käynnistetty oikeustoimi.

Phuket Land Transport Office (PLTO) kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (4th) toimivaltaiset viranomaiset asettivat tarkastuspisteen lähelle ostoskeskusta Wichitissä klo 6–00. Tarkastus tehtiin sen jälkeen, kun monet lailliset taksinkuljettajat ovat olleet kiistelyssä laittomien taksinkuljettajien kanssa tällä alueella.

Tuntematon taksinkuljettaja löydettiin henkilökohtaisella ajoneuvolla kuljettamaan turisteja laittomana taksina (Black Plate). Rikosta rikkoneelle taksinkuljettajalle määrätään sakko ja hänen ajokorttinsa katsotaan olevan 90 päivän ajokielto.

Phuket Express huomauttaa, että "Mustat kilvet" on termi, jota PLTO käyttää yleisesti kutsumaan normaalia henkilökohtaista ajoneuvoa (valkoisella rekisterikilvellä, ironista kyllä), mutta sen sijaan sitä käytettiin matkustajien kuljettamiseen laittomana taksina.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.