Lehdistötiedote: Tyson Fury Bangkokissa vain yhdeksi yöksi!

WBC:n raskaansarjan nyrkkeilyn maailmanmestari Tyson Fury on Bangkokissa 8. kesäkuuta gaalaillallisen päätapahtumana Millenium Hilton -hotellissa.

Fury voitti tunnetusti Deontay Wilderin jännittävässä trilogiassa ja on edelleen voittamaton urallaan.

Gala Dinnerin järjestää Plantations International, ja se sisältää 2 ruokalajin illallisen, jossa on vapaasti tarjolla viiniä, olutta ja virvoitusjuomia klo 7-10. Liput ovat 6k THB, vaikka pöydän varaamisesta saa alennuksen. 10. Furyä haastatellaan kaikilta hänen elämänsä alueilta sekä kehässä että sen ulkopuolella, ja siellä on Q&A-istunto, jossa voit esittää hänelle omia kysymyksiäsi.

VIP Gold -lipun haltijoille järjestetään tapaaminen, jossa saat myös oman henkilökohtaisen valokuvasi Furyn kanssa. Nämä liput, jotka sisältävät gaalaillallisen, ovat hinnoiteltu 9k THB, ja jälleen kerran 10 hengen pöydän varaamisesta saa alennuksen.

Tapahtuman odotetaan olevan loppuunmyyty, joten suosittelemme varaamaan liput mahdollisimman pian!

Skannaa QR-koodi päästäksesi lippujen varaussivulle
Tai napsauta tästä, niin sinut ohjataan varaussivulle.

Tapahtuman järjestäjät ovat Goldstar, Dan About Thailand ja Fisher Promotions.
Lisätietoja sähköpostitse [sähköposti suojattu]

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.