TAT julkaisee "Amazing Thailand NFTs Season 2"

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan turistit ja ulkomaalaiset voivat kerätä digitaalisen taiteen NFT-kuvia YAKS-sovelluksen kautta 20 nähtävyykseltä Thaimaan viidellä alueella ja vapauttaa matkustusoikeuksia.

Bangkok, 3. huhtikuuta 2023 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) käynnisti tänään "Amazing Thailand NFTs Season 2" -projektin, jossa thaimaalaiset turistit ja ulkomaiset ulkomaalaiset voivat kerätä NFT-virtuaalista taideesinettä 20 matkailukohteessa eri puolilla maassa tästä hetkestä huhtikuun 30. päivään ja voi nauttia etuoikeuksista ja erikoisalennuksista 31. heinäkuuta asti.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn sanoi: "Laajennettu Amazing Thailand NFTs -projekti korostaa TAT:n suuntaa hyödyntää teknologiaa ja innovaatioita arvon lisäämiseksi ja Thaimaan matkailun muuttamiseksi älykkääksi matkailuksi. Tunnustamme digitaalisen pelin muuttajana, haluamme innostaa Digital Assetin haltijoita matkustamaan enemmän Thaimaassa käyttämällä Digital Art NFT:itä, jotka on suunniteltu muuttamaan NFT-tuotteemme, eli NFT-tuotteemme, nimittäin luonnon säilytettäväksi, ruoka tutkittavaksi ja thaimaallisuus, todellisiksi matkoiksi ja tarjota uusia merkityksellisiä matkakokemuksia.”

Amazing Thailand NFTs Season 2 -projekti on jatkoa vuonna 2022 järjestetyn Amazing Thailand NFTs -projektin menestykselle, jonka aikana turistit keräsivät 17,118 3,999 NFT:tä 43 XNUMX esineestä kussakin viidessä paikassa – Chinatownissa, Wat Arunissa, Giant Swingissä ja Siam Squaressa. Bangkokissa ja muinaisessa kaupungissa Samut Prakanissa. Hankkeen kannustaman matkailijoiden kulutuksen arvioitiin olevan yli XNUMX miljoonaa bahtia.

Amazing Thailand NFTs Season 2 -projektissa 24,000 20 NFT-teosta jaetaan XNUMX matkailukohteeseen ja maamerkille Thaimaan viidellä alueella, jotka ovat:

Etelässä: Promthep Cape, Old Town ja Mai Khao Beach Phuketissa; ja Khao Tapu Phang-ngassa.

Keskialueella: Wat Phra Kaew (Smaragdibuddhan temppeli), Mahanakhon Building ja Asiatique The Riverfront Destination Bangkokissa; Amphawan kelluvat markkinat Samut Songkhramissa; Hua Hinin rautatieasema Prachuap Khiri Khanissa; ja silta Kwai-joen yli Kanchanaburissa.

Idässä: Laem Bali Hai Pier ja The Sanctuary of Truth Pattayassa, Chon Buri; ja Laem Ngobin majakka Tratissa.

Pohjoisessa: Tha Phae Gate ja Doi Inthanon Chiang Maissa; Wat Rong Khun Chiang Raissa; ja Sukhothain historiallinen puisto Sukhothaissa.

Koillisosassa: Wat Roi Phra Phutthabat Phu Manorom Mukdahanissa; Elephant's World Project Surinissa; ja Sirindhorn Wararam Phu Prao -temppeli Ubon Ratchathanissa.

20 matkailukohteen ja maamerkin lisäksi NFT-teoksia on saatavilla myös 22 lentokentällä eri puolilla maata.

Thaimaalaiset turistit ja ulkomaalaiset voivat osallistua projektiin ja kerätä NFT-kuvia YAKS-sovelluksen kautta (saatavilla sekä Androidille että iOS:lle) ja saavat ensimmäisen NFT-teoksensa rekisteröitymisen yhteydessä. He voivat kirjautua sisään kahden kilometrin säteellä matkailukohteesta kerätäkseen NFT-kuvia.

Riety Studion taiteilijoiden luoma Digital Art NFT on ainutlaatuinen, ja se on polaroidikuva turistinähtävyyksestä. Tavallisiksi ja harvinaisiksi luokitellut tuotteet tallennetaan keräilemään matkustavien turistien digitaaliseen lompakkoon, ja niitä voidaan käyttää etuoikeuksiin ja alennuksiin lentolippuihin, majoitukseen, ruokaan ja juomaan, ostoksille ja ostoksille. muut matkatarjoukset.

Lisäksi ulkomaalaiset voivat saada NFT Expat -etuja, mukaan lukien alennukset tai vapautukset pääsymaksuista nähtävyyksiin, kuten Wat Phra Kaew (Smaragdibuddhan temppeli), Wat Pho (Majautuvan Buddhan temppeli) ja Wat Arun (Aamunkoiton temppeli). ).

Lisätietoja on osoitteessa: YAKS x Amazing Thailand NFTs Facebookissa: Amazing Thailand NFTs (https://www.facebook.com/AmazingThailandNFTs/) Discordin verkkosivusto: YAKS x Amazing Thailand NFTs (https://discord.gg/JQTkkjghfv ) www.yaks.club tai TAT Contact Center 1672.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.