Australian Resort Boss murhattiin ollessaan töissä Krabissa

Krabi-

57-vuotiaan australialaisen lomakeskuksen pomon tappoi erään hänen oman työntekijänsä aviomies, joka oli ilmeisesti järkyttynyt palkastaan ​​Krabin lomakeskuksessa.

Ao Nangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että Krabin sairaala ilmoitti heille, että ulkomaalainen mies oli julistettu kuolleeksi 2. huhtikuuta 2023. Hänen ruumiistaan ​​löydettiin useita puukotus- ja viiltohaavoja, Ao Nangin poliisi sanoi.

Uhriksi tunnistettiin 57-vuotias australialainen mies. (Phuket Express ei pidä hänen nimeään perheen yksityisyyden vuoksi.) Hän on lomakeskuksen thaimaalaisen omistajan aviomies ja auttaa yhdessä hallinnoimaan ja pyörittämään tapahtumapaikkaa Khao Thongin osa-alueella Mueang Krabin alueella, Ao Nangin poliisi sanoi.

Lomakeskuksen työntekijät kertoivat Ao Nangin poliisille, että epäillyn vaimo, jota poliisi ei tunnistanut, on lomakeskuksen henkilökunnan jäsen. Hänen miehensä neuvotteli uhrin kanssa vaimonsa palkasta ennen tapahtumaa. Sanallinen kiista hänen palkkatasonsa tiettävästi kärjistyi, mikä johti tapaukseen.

Epäilty herra Peerachart Songsri, 24, Songkhlasta, ilmoitti myöhemmin itsensä Ao Nangin poliisille. Ao Nangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että Peerachartia syytetään murhasta. Peerachart on myöntänyt syytteen, mutta tarkat olosuhteet ja motiivi eivät ole vielä täysin selvillä, Ao Nang Police kertoi Thaimaan medialle.

Australialaisen miehen vaimo sanoi, että hänen miehensä ruumis viedään Phuketiin hautajaisiin ja pyysi yksityisyyttä tänä herkänä aikana. Poliisi salasi myös lomakeskuksen nimen lisätutkimuksia odotettaessa ja uhrin perheen yksityisyyttä koskevasta pyynnöstä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.