Kiinteistöt: Eksklusiivinen ja harvinainen rantakiinteistö upealla Koh Lantan saarella Krabin maakunnassa

Eksklusiivinen ja harvinainen rantakiinteistö upealla Koh Lantan saarella Krabin maakunnassa. Ensiluokkainen rantatontti itsessään on n. 3.8 Rai tai 6,720 52 neliömetriä ja on suorakaiteen muotoinen. Maan rantaraja on n. XNUMXm pitkä.

52.5 miljoonan bahtin markkina-arvo, saatavilla syvällä 44 miljoonan bahtin alennuksella. Länsinäkymä, katso auringonlaskua suoraan kuuluisien Phi Phi -saarten ylle. Chanote Omistuskirja Freehold. Osta thaimaalaisen yrityksen omistus vain yhdellä 51 %:n thaimaalaisella osakkeenomistajalla ja yksinkertaisella paperisiirrolla.

Vain vakavasti kiinnostuneille ostajille ota yhteyttä suoraan Pattaya Newsiin osoitteessa [sähköposti suojattu] joka yhdistää kiinnostuneet asiakkaat myyjään kyselysi tai lisätietojen saamiseksi.

Katso lisää yllä olevasta YouTube-dronevideosta. Sponsoroitu.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.