Mies kuoli pommin räjähdyksen jälkeen Krabissa

KUVA: MGR verkossa

Krabi -

33-vuotias mies kuoli pommin räjähdyksessä Krabissa.

Klong Thom -poliisi sai ilmoituksen tapauksesta sunnuntaina (2nd) talossa South Klong Tomissa. Krabin EOD (Explosive Ordnance Disposal) ja Krabin rikostekninen poliisi kutsuttiin paikalle.

Mies tunnistettiin myöhemmin Kampanart Sapjaroeniksi, 33, joka oli julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla. Hänen ruumiinsa ympärillä oli monia räjähtämättömiä pommia ja se, joka oli lähtenyt liikkeelle. Kesti yli kolme tuntia ennen kuin EOD sai talteen kaikki pommit alueelta.

Paikalliset asukkaat kertoivat thaimaalaiselle medialle, että Kampanart oli roskienkerääjä. Tässä vaiheessa asiaankuuluvat lainvalvontaviranomaiset uskovat, että herra Kampanart otti pommit lähialueelta ja yritti rikkoa yhden pommeista osiin tietämättä, että se oli vielä jännitteessä, kun se räjähti.

Asianomaiset viranomaiset jatkavat kuitenkin tutkimuksiaan selvittääkseen, mistä pommit alun perin olivat peräisin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.