Krabin taksinkuljettajat taistelevat asiakkaista lentokentällä saa kuvernöörin sekaantumaan

Krabi -

Krabin kuvernööri on määrännyt ratkaisun ongelmaan sen jälkeen, kun Krabin taksinkuljettajat löydettiin taistelemasta asiakkaista Krabin lentokentällä.

Krabin kuvernööri Passakorn Boonyaluck kertoi Phuket Expressille. "Meille on ilmoitettu tietystä väkivaltaisesta tapauksesta viime viikonloppuna. Taksinkuljettajat jäivät kiinni virusvideolle väittelemässä ja tappelemassa siitä, kenellä oli asiakkaiden "omistus" ja oletetusta "alueesta" Krabin kansainvälisellä lentokentällä. Meidän on estettävä tällainen tapaus, koska se on vahingoittanut matkailua.

”Krabin maaliikennevirasto ja Nuea Klongin poliisi tutkivat tapausta ja yrittävät löytää parempia ratkaisuja tulevaisuutta varten. Tämä on matkailun sesonkiaika Songkran-festivaalin vuoksi, jonka aikana lentokentällä vierailee paljon thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja. Emme halua tämän tapauksen toistuvan." Kuvernööri päätti.

Taksikiistat ovat ilmeisesti lisääntyneet Thaimaan viime aikoina lisääntyneen matkailun myötä, erityisesti perinteisten taksinkuljettajien ja verkkoyritysten väliset kiistat.

Viime vuoden syyskuussa asiakkaista ja keskenään tappelevat taksinkuljettajat tekivät valtakunnallisia uutisia Phuketin lentokentällä, kuten täällä näkyy.

Lokakuussa 2023 juuri yllä olevan tapahtuman jälkeen mobiilisovelluksen taksinkuljettajien (Like Bolt) ja perinteisten kulmiin ja tienvarsille pysäköityjen taksinkuljettajien välinen suuri kiista toi myös alueellisia uutisia Phuketissa ja myöhemmin kansallisia uutisia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.