Phuketin moottoripyörävuokraamot varoittivat pysäköimisestä yleisillä teillä

Phuket -

Moottoripyörävuokraamoita Phuket Townissa varoitetaan pysäköimisestä yleisillä teillä useiden kansalaisten valitusten jälkeen.

Phuketin kaupungin liikennepoliisi lauantaina (1st) tarkasti moottoripyörävuokraamot Montri Roadilla lähellä Phuketin vanhaa kaupunkia.

Phuketin kaupungin liikennepoliisi kertoi Phuket Expressille, että tarkastus seurasi sen jälkeen, kun he saivat useita valituksia siitä, että vuokramoottoripyöriä on pysäköity tien varteen ja että muiden moottoripyöräilijöiden on vaikea löytää pysäköintipaikkoja.

Phuketin kaupungin liikennepoliisi on keskustellut näiden moottoripyörien vuokraajien kanssa ja ilmoittanut heille, että he eivät saa pysäköidä vuokrattavia moottoripyöriä tienvarteen, koska tämä on henkilökohtaista hyötyä ja tienvarsi on julkisessa käytössä.

Moottoripyörävuokraamoiden on pysäköitävä moottoripyöränsä liikkeisiinsä tai omille pysäköintialueilleen, jos heillä on sellainen. Phuketin kaupungin liikennepoliisin mukaan kaupan omistajat ovat suostuneet noudattamaan sääntöjä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.