Hyvää syntymäpäivää hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Maha Chakri Sirindhorn

KUVA: Prachachart

Kansallinen -

Thaimaalaiset tarjoavat onnentoivotuksia eri puolilla maata Hänen kuninkaallisen korkeutensa prinsessa Maha Chakri Sirindhornin syntymäpäivänä, joka täytti 68 vuotta tänään 2. huhtikuuta.

Thaimaalaiset kaikilta elämänaloilta juhlivat tätä erityistä huhtikuun päivää, sillä se on hänen kuninkaallisen korkeutensa syntymäpäivä. Monet nähdään pukeutuneena violettiin, joka edustaa lauantaita ja prinsessan syntymäpäivää vuonna 1955.

Aamulla thailaiset antoivat almuja munkeille päivän muistoksi ja toivottivat prinsessalle pitkää ikää. He vierailivat myös julkisissa paikoissa tai temppeleissä siivoamassa paikkoja osoittaakseen horjumatonta uskollisuuttaan kuninkaallista perhettä kohtaan, mikä kuvastaa syvää yhtenäisyyden tunnetta ja kansallista ylpeyttä, joka on niin tärkeä Thaimaan ihmisille.

Prinsessa Sirindhornin pyrkimykset parantaa kansalaisten hyvinvointia ovat saaneet laajaa tunnustusta sekä Thaimaassa että sen rajojen ulkopuolella.

Omistautuneena hyväntekijänä hän on tukenut runsaasti erilaisia ​​kehityshankkeita, joiden tarkoituksena on käsitellä kysymyksiä, kuten koulutus, terveydenhuolto, hygienia, vesivarat ja maatalous maan köyhimpien yhteisöjen keskuudessa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.