Baari Thalangissa, Phuketissa, ryöstettiin, koska sen väitetään olevan laittomasti auki myöhään

Thalang –

Thalangissa sijaitsevaan baariin ja loungeen tehtiin ratsian, koska sen väitettiin avaavan paikan ilman lupaa ja myyneen alkoholia laillisen kellon kahden jälkeen.

Thalangin piiripäällikkö Bancha Thanuin kertoi Phuket Expressille, että lauantaina (1. huhtikuuta)st) varhain aamulla viranomaiset tekivät ratsian baariin ja loungeen Sri Soonthornin osa-alueella.

Tapahtumapaikan tarkkaa nimeä poliisi ei kuitenkaan paljastanut lisätutkinnan ajaksi.

Tapahtumapaikan nimeämätöntä johtajaa syytetään viihdepaikan luvattomasta toiminnasta ja alkoholin myymisestä laillisen sulkemisajan jälkeen.

Tuntematon johtaja myönsi myöhemmin syytteet ja maksaa sakon.

*****************************

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.