45 päivän viisumivapaus on ohi Thaimaan lentokentillä ja rajanylityspaikoilla, takaisin 30 päivään

KUVA: Prachachat

Kansallinen -

Huhtikuun 1. päivästä alkaen Manner-Euroopasta, Isosta-Britanniasta, Yhdysvalloista, Australiasta, Saudi-Arabiasta ja muista maista tulevat vierailijat saavat oleskella Thaimaassa vain 30 päivän ajan, jos he päättävät saapua maahan ilman ennakkoviisumia, koska 45 -päivän viisumivapaus on virallisesti ohi.

Tämä käytäntömuutos on muutos aikaisempiin asetuksiin ennen 1, jolloin 2022 päivän poikkeus otettiin käyttöön väliaikaisena toimenpiteenä matkailijoiden houkuttelemiseksi maaliskuun 45 loppuun asti.

Peruutus vaikuttaa todennäköisesti moniin vierailijoihin, jotka ovat suunnitelleet matkustavansa Thaimaahan ja viipyvät yli 30 päivää. Thaimaan matkailuviraston laajoista ponnisteluista huolimatta noin 60 maan turisteille, jotka saavat tulla ilman viisumia, ei enää myönnetä 45 päivän oleskelua. Heillä on kuitenkin edelleen mahdollisuus pidentää oleskeluaan kerran 30 lisäpäivällä, jos he käyvät maahanmuuton kautta, mikä tarkoittaa, että he voivat matkustaa maassa enintään 60 päivän ajan 75 päivän sijaan.

Viisumivapailla mailla on myös toinen mahdollisuus saada 30 päivän lisäaika, jos ne lähtevät maasta ja palaavat sitten edes hetkeksi. Maaraja voidaan kuitenkin ylittää vain kahdesti kalenterivuodessa, ja vaikka lentoteitse saapumiselle ei ole virallisia rajoituksia, maahanmuuttoviranomaiset voivat evätä turisteja maahantulon, jos he katsovat, että henkilöiden on hankittava etukäteen virallinen viisumi Thaimaan suurlähetystöstä. .

Samaan aikaan, viisumi saapuessa 15–30 päivää, on päättynyt ja on palannut viiteentoista päivään maissa, jotka katsotaan viisumiksi saapuessaan.

Thaimaan hallitus ei ole antanut virallista ilmoitusta muutoksesta, mikä ei ole yllättävää, sillä hallitus on tällä hetkellä väliaikaisessa roolissa ja odottaa toukokuussa pidettäviä ensimmäisiä suuria parlamenttivaaleja.

Thaimaan matkailuviranomainen aikoo lähestyä uutta hallitusta vaalien jälkeen muuttaakseen viisumiohjelmaa uudelleen houkutellakseen lisää turisteja.

Kanssa Eduskunta on hajotettu ja hallitus väliaikaisessa asemassa toukokuun vaaleihin saakka, On voinut olla vaikeaa löytää tapa pidentää ohjelmaa laillisesti, sanoivat jotkut poliittiset analyytikot sosiaalisessa mediassa. Siksi ohjelman alkuperäinen suunniteltu päättymispäivämäärä annettiin vanhentua.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.