Kelluva ravintola Phang Ngassa tuhoutui tuhopolton jälkeen – VIDEO

Phang Nga -

Kelluva ravintola Phang Ngassa tuhoutui miehen sytyttyä veneen tuleen.

Takua Thungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he saivat ilmoituksen tulipalosta perjantaina (31.st) kanavalla Baan Chong Nueassa Kalain osa-alueella, Takua Thungin alueella.

He saapuivat paikalle ja huomasivat, että palo oli tulessa. Wanat Looklek, 31, Kalaista odotti paikalla. Hänet pidätettiin sen jälkeen, kun hän myönsi poliisille, että hän kaatoi ravintolan päälle bensiiniä ennen kuin sytytti sen tuleen. Hän jäi katsomaan, että se palaa ja virkamiehet saapuivat, väittäen, ettei hän välittänyt, jos hänet jäisi kiinni.

Wanat kertoi The Phuket Expressille ja poliisille, että hän poltti ravintolan huvin vuoksi ilman muuta syytä eikä hänellä ollut henkilökohtaista yhteyttä tai ongelmaa ravintolaan tai sen omistajiin.

Takua Thungin poliisi kertoi, että Phuket Express Wanatia syytetään tuhopoltosta. Vahingonkorvauskustannusten arvioidaan olevan 2,000,000 XNUMX XNUMX bahtia ja Wanat on edelleen pidätettynä lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.