PÄIVITYS: Kolme ulkomaalaista taistelevat Patong-ravintolassa, kukin 2,000 XNUMX bahtia

Patong -

Kolme ulkomaalaista, jotka osallistuivat tappeluihin baarissa/ravintolassa Patongissa, on saanut 2,000 XNUMX bahtin sakot.

Edellinen tarinamme:

Phuketissa Thaimaassa villi tappelu, johon osallistui sekä baarin/ravintolan ulkomaalaista henkilökuntaa että ulkomaisia ​​turisteja.

Australialainen asiakas on pidätetty sen jälkeen, kun hän tappelee baarin/ravintolan ulkomaalaisen henkilöstön kanssa Patongissa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että sosiaaliseen mediaan levinneeseen tappeluun osallistui kolme ulkomaalaista, jotka olivat kaksi laillisesti palkattua ravintolan työntekijää, jotka tunnistettiin vain herra ALOMARI, 25, Jordanian kansalainen ja herra Ahmed, 26, Egyptin kansalainen. , ja asiakas, Mr. Karen, 34, Australian kansalainen, myönsi syytteen pahoinpitelystä.

Heille kaikille on langetettu 2,000 XNUMX bahtin sakko, ja he ovat pyytäneet anteeksi toisiltaan ja Phuketin viranomaisilta tapausta. Karen myönsi aloittaneensa kiistan heittämällä pullon kahta ravintolan työntekijää kohti, koska hänen mielestään heillä oli liian kauan aikaa valmistaa ateriansa. Herra Karen ilmoitti myös olevansa vahvasti päihtynyt ja tämä käytös ei ollut hänelle luonteenomaista.

Phuket Express huomautti, että Phuketin maakunnan poliisi ei maininnut, lähetettiinkö nämä kolme Phuketin maahanmuuttovirastolle mahdolliset keltaiset tai punaiset kortit uudessa luokitusjärjestelmässä huonosti käyttäytyville ulkomaalaisille, joita testataan Phuketissa.

Monissa kommenteissa aikaisemmista artikkeleista kysyttiin, kuinka kiistaan ​​osallistuneet kaksi ulkomaalaista voisivat työllistyä ravintolaan, koska monet lukijat pitivät tätä suojattua työtä.

The Phuket Express haluaa kuitenkin lisätä, että keittiömestari tai ravintolapäällikkö eivät ole suojeltuja ammatteja ja näihin tehtäviin on mahdollista saada laillinen työlupa, mikä Phuketin poliisin mukaan näytti olevan tilanne.

***************************

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.