Tuntematon ulkomaalainen moottoripyöräilijä kuoli törmättyään roska-auton kanssa Karonissa, Phuketissa

KUVA: Bank Pongpan Nakwanit

Karon –

Ulkomaalainen ratsastaja kuoli, kun heidän moottoripyöränsä törmäsi jäteautoon Karonissa.

Pelastuslaitokset ilmoittivat saaneensa ilmoituksen onnettomuudesta tänään klo 2 perjantaiaamuna (28. maaliskuuta).st) Karon Beach Roadilla, Mueang Phuketissa.

Ensimmäiset pelastuslaitokset saapuivat onnettomuuspaikalle ja löysivät tiellä olevan roska-auton läheltä vaurioituneen moottoripyörän. Läheltä löytyi tuntemattoman ulkomaalaisen moottoripyöräilijän ruumis. Ruumis vietiin paikalliseen sairaalaan.

Karonin poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden syyn selvittämiseksi jatkotoimia varten.

Jos uhrista julkaistaan ​​lisätietoja, The Phuket Express toimittaa päivityksen.

********************************

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.