Ravintoloita, rantasänkyjä ja sateenvarjoja löydettiin rannalta Thalangissa, Phuketissa

Thalang –

Thalandin viranomaiset havaitsivat ravintoloiden, rantasänkyjen ja sateenvarjojen tunkeutuvan Lay Phang Beachille Cherng Talayssa.

Torstaina (30th) Thalangin piiripäällikön Bancha Tanuinin johtama virkamiesryhmä tarkasti Lay Phang Beachin.

Bancha kertoi Phuket Expressille, että viranomaiset ovat tarkastaneet paikalliset rannat tunkeutumisen varalta vähintään kerran kuukaudessa. Rannat katsotaan julkisiksi alueiksi, ja kaikenlainen yksityinen tunkeutuminen yritysten omistajille on ehdottomasti kielletty, ellei erityislupaa myönnetä.

Viranomaiset löysivät rannalta rantasänkyjä ja sateenvarjoja, ja operaattoreita on pyydetty poistamaan nämä esineet rannalta. Vaikka monet turistit nauttivat näistä mukavuuksista, ne johtavat "dominoefektiin", sanovat monien muiden tunkeutumista yrittävien myyjien viranomaiset, ja siksi kaikki yksityiset yritykset ja tunkeutuminen on yleensä kiellettyä.

Sillä välin asiaankuuluvat viranomaiset ovat tehneet ilmoituksen Cherng Talayn poliisiasemalle kolmea ravintolanpitäjää vastaan, koska he ovat tunkeutuneet lähistöllä olevan rantatien yleiselle alueelle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.