Phuket City of Gastronomy Food Festival 2023 on käynnissä

Phuket-

Phuket City of Gastronomy Food Festival 2023, 25th vuosipäivää, on käynnissä 3. huhtikuuta astird Saphan Hinissä Phuket Townissa.

Edellinen tarinamme:

Phuket on valittu yhdeksi Unescon Creative Cities Network -verkoston jäsenistä Creative City of Gastronomyssa.

Nyt päivitykseen:

Festivaali avattiin keskiviikko-iltana (29th) ja sitä johti Phuketin varakuvernööri Arnuparb Yodkwan Rodrabam.

Festivaali kestää huhtikuun 3. päiväänrd, 2023 klo 4–00 Saphan Hinissä Phuket Townissa. Siellä on yli 11 ruokakojua, jotka tarjoavat mereneläviä, paikallisia Phuket-ruokia ja monia muita ruokalajeja sekä elävää musiikkiesityksiä useilla lavalla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.