Kaksi Bryden valasta havaittiin Phang Ngassa

Phang Nga-

Kaksi Bryden valasta havaittiin lähellä Similan-saarta Phang Ngassa.

Wow Andaman Tour Groupin johtaja Lertsak Ponklin kertoi The Phuket Expressille keskiviikkona (29. maaliskuuta).th), että kiertoajeluvene, jossa oli useita turisteja, matkusti lähellä Similan-saarta.

He huomasivat kaksi Bryden valasta lähellä Ninth Islandia (Koh Gao). Kun kiertoajeluvene oli matkalla noin viisi minuuttia myöhemmin, he huomasivat toisen Bryde-valaan.

Herra Lertsak lähetti videon merenkulkuasiantuntijalle, joka on vahvistanut heidän olevan Bryden valaita.

Phuket Express huomautti, että Bryden valaita nähdään harvoin. Kansallispuiston ekologisen järjestelmän parantuessa alueelle tulee kuitenkin enemmän valaita.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.