Brittimies Phuketissa kuoli mehiläisen piston jälkeen

TIEDOSTOKUVA: PobPad

Rawai, Phuket -

Brittimies kuoli traagisesti mehiläisen pistoksena Rawaissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta talossa Soi Kitprasanissa Rawaissa torstaina (30. maaliskuuta).

He saapuivat taloon löytääkseen 68-vuotiaan Britannian kansalaisen sängyltä talon sisällä. Hän oli tajuton eikä hänellä ollut pulssia. Ensiapupalvelut antoivat elvytys, kun hänet kiidätettiin läheiseen sairaalaan, jossa hänet valitettavasti todettiin kuolleeksi.

Hänen thaimaalainen vaimonsa sanoi, että hänen miehensä ajoi moottoripyörällä kotiin, kun mehiläinen pisti hänet. Hän saapui kotiinsa ennen kuin hänelle ruiskutettiin allergialääkettä. Sen jälkeen hän kaatui tajuttomaksi.

Hän kertoi miehensä olevan vakavasti allerginen hyönteisille, kuten mehiläisille.

Hänen tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi tehdään kuitenkin ruumiinavaus.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.