Chartered Bank House -remontti Phuket Townissa valmis

Phuket -

Phuket Townissa sijaitsevan Standard Chartered Bank Housen peruskorjaus on saatu päätökseen.

Edellinen tarinamme:

Kiinalais-portugalilainen talo on paikka, jossa Standard Chartered Bankin johtajat asuivat aiemmin. Talo sijaitsee Damrong Roadilla Talad Yaissa, Mueang Phuketissa. Talosta tulee uusi maamerkki matkailulle, jossa turistit voivat vierailla.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew kertoi Phuket Expressille, että kunnostus valmistui viime kuun lopussa. Ensimmäinen tapahtuma, joka järjestetään talossa, on perinteinen Songkran-tapahtuma tärkeille Phuketin virkamiehille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.