Kaksi ranskalaista turistia loukkaantui tila-auton kaatuessa Kamalassa

Kamala -

Kaksi ranskalaista turistia loukkaantui tila-auton kaatuessa Kamalassa.

Kamalan poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 3 keskiviikkona (00th) lähellä Laem Songia Kamalassa.

Pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen kaatuneen tila-auton tieltä. Kuljettaja Mr. Fun Toamardlee Trangista odotti vahingoittumattomana viranomaisia ​​tapahtumapaikalla. Kaksi ranskalaista matkustajaa sai useita vammoja, ja heidät vietiin läheiseen sairaalaan.

Mr. Fun kertoi The Phuket Expressille, että vasen takapyörä räjähti ennen kuin hän menetti hallinnan ja tila-auto kaatui.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.