Samuin saari järjestää perinteisen Songkran-tapahtuman

Samuin saari, Surat Thani -

Perinteinen Songkran-tapahtuma järjestetään muinaisessa yhteisössä Ang Thongin osa-alueella.

Tällä viikolla pidettiin lehdistötilaisuus, jota johti Samuin piiritoimiston päällikkö Chayaphon Intarasupa. Tapahtuma Baan Sai Klangissa on konsepti "Happy Samui Songkran in Thai Tradition". Tapahtuma järjestetään huhtikuun 11. päivänäth huhtikuun 13th.

Mr. Chayaphon sanoi konferenssissa: "Huhtikuun 11. päivänäth ja huhtikuussa 12th, paikalliset ja paikalliset yrittäjät myyvät valmistamiaan paikallisia tuotteita sekä pitävät tilaisuudessa thaimaalaisen perinteisen musiikin ja kulttuurin esityksiä. Huhtikuun 13. päivänäth meillä on buddhalainen seremonia ja kunnioittava vanhinten kastelu."

”Tätä perinteistä Songkran-tapahtumaa on jatkettu kauan sitten. Jos emme kestä perinnettä, se lopulta katoaa. Tämä on puhdas perinteinen ja uskonnollinen tapahtuma, eikä vesitaisteluja tule olemaan."

Lehdistötilaisuuteen osallistunut saksalainen turisti kertoi The Phuket Expressille olevansa erittäin iloinen siitä, että monet turistit vierailevat Samuin saarella Covid-19:n jälkeen.

Turisti, joka ei kertonut nimeään, sanoi myös olevansa innoissaan perinteisistä Songkran-tapahtumista ja mahdollisuudesta nähdä laillista thaimaalaista kulttuuria, mutta jättäisi väliin muissa paikoissa järjestettävät juhlat ja vesitaistelut.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.