PÄIVITYS: Patongin baari/ravintolataistelussa mukana ollut australialainen mies pidätettiin

Patong -

Australialainen asiakas on pidätetty sen jälkeen, kun hän tappelee baarin/ravintolan ulkomaalaisen henkilöstön kanssa Patongissa.

Edellinen tarinamme:

Phuketissa Thaimaassa villi tappelu, johon osallistui sekä baarin/ravintolan ulkomaalaista henkilökuntaa että ulkomaisia ​​turisteja.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille tiistaina (28th), että he ovat pidättäneet miehen, joka on tunnistettu vain Mr. Kareniksi, 34, Australian kansalainen.

Herra Karen, joka oli ravintolan asiakas, oli pettynyt ja järkyttynyt siitä, että hänen täytyi odottaa ruokaa ja heitti pullon ulkomaalaisia ​​työntekijöitä, jotka työskentelivät laillisesti ja tunnistettiin vain herra ALOMARI, 25, Jordanian kansalainen ja herra Ahmed, 26, Egyptin kansalainen ennen taistelun alkamista.

Karen myönsi väitetysti aloittaneensa riidan, mutta syytti alkoholia ja sanoi, että se oli hänen luonteensa ulkopuolella.

Molemmat osapuolet pyysivät toisiltaan anteeksi, mutta Patongin poliisi kertoi asiasta Phuket Expressille kaikkia syytetään tappeluista ja mahdollisista keltaisista tai punaisista korteista uuden huonosti käyttäytyvien ulkomaalaisten luokittelujärjestelmän mukaisesti, jota testataan Phuketissa.

Seuraava video saattaa häiritä herkkiä katsojia, katsojan harkintavaltaa suositellaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.