Turisteja kehotettiin lataamaan "Tourist Police i lert u" -mobiilisovellus

LEHDISTÖTIEDOTE:

Turisteja kehotettiin lataamaan "Tourist Police i lert u" -mobiilisovellus Thaimaassa ollessaan.

Thaimaan kuninkaallinen poliisi on Tourist Police Officen kautta kehittänyt "Tourist Police i lert u" -nimisen mobiilisovelluksen Thaimaan ulkomaalaisille vierailijoille, jotta he voivat hakea apua poliisilta hätätilanteissa.

Sovellusta käytetään Global Positioning Systemin (GPS) kanssa, ja sen voi ladata ilmaiseksi sekä iOS- että Android-järjestelmistä. Latauksen jälkeen turistit voivat napsauttaa "Pyydä" hakeakseen apua ja lähettää tietoja ja valokuvia onnettomuuspaikalta War Roomiin (1155 Tourist Police Hotline), jonka virkailijat ovat paikalla 24/7. Tiedot välitetään lähialueen poliisille välittömän avun saamiseksi. Sillä välin poliisi soittaa takaisin rekisteröityyn puhelinnumeroon antaakseen ensiapua ja neuvoja.

Viestinnän kielet turistipoliisin kanssa ovat: englanti, kiina, venäjä, korea, ranska, saksa, ASEAN ja arabia.

Hallitus pyrkii lisäämään kaikkien Thaimaan matkailijoiden turvallisuutta. Teknologiaa on sovellettu toiminnan tehostamiseen ja nopeaan apuun. Thaimaassa vierailevia turisteja pyydetään lataamaan sovellus saadakseen apua Thaimaan poliisilta hätätilanteissa.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.