Etsitty mongolialainen nainen pidätettiin Phuketin lentokentällä varkaussyytteiden vuoksi

Phuket -

27-vuotias mongolialainen nainen pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentoasemalla varkaussyytteen vuoksi.

Phuketin kansainvälisen lentokentän maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (27.th) he ovat pidättäneet 27-vuotiaan mongolialaisen naisen, jonka koko nimeä ei kerrottu.

Hän on Keski-Thaimaassa sijaitsevan Samut Prakanin maakunnan tuomioistuimen etsintäkuulutettuna epäiltynä lentokentällä tapahtuneesta varkaudesta.

Hänet pidätettiin Phuketin kansainvälisen lentokentän kansainvälisen lähtöterminaalin Immigration Checkpointissa.

Hänet vietiin takaisin Suvarnabhumin kansainväliselle lentokentälle, missä alkuperäinen tapaus kerrottiin tapahtuneen, lisäoikeudellisia toimia varten.

Asianomaiset virastot eivät julkistaneet tapahtuman taustalla olevia yksityiskohtia.

***************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.