Patong Beachiltä löytyi mustaa vettä

Patong -

Kuvat Patongin rannasta mustalla vedellä ovat levinneet sosiaalisessa mediassa tällä viikolla.

"Drone Boat Patong" julkaisi useita kuvia, joissa oli viesti "Mustalevä Patong Beachillä on vaikuttanut luottamukseen matkailuun."

Merivesi Patong Beachillä Pak Bangin kanavan ympäristöltä on mustaa. Uimarit eivät mene veteen varovaisuuden ja huolen vuoksi.

Sosiaalinen media vaatii asianomaisia ​​viranomaisia ​​tutkimaan ja ratkaisemaan ongelmat nopeasti, ennen kuin se vahingoittaa Phuketin matkailua.

Tämä ongelma on esiintynyt ennenkin, toteaa The Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.