Kiinalaiset ja venäläiset kiinteistönostajat lisääntyvät Phuketissa

Ilmakuva Phuketin kaupungista Khao Rangin näköalapaikasta, Phuketista

Phuket-

Yhä useammat kiinalaiset ja venäläiset sijoittajat ovat kiinnostuneita ostamaan kiinteistöjä Phuketista, sanoi Phuket Real Estate Associationin puheenjohtaja.

Phuket Real Estate Associationin presidentti Pattanan Pisutwimon kertoi thaimaalaiselle medialle, että viime vuodesta 2022 lähtien huviloita on myyty runsaasti samalla kun uima-allashuviloiden rakentaminen lisääntyy. Tällä välin uusia asuntoja ei juurikaan rakenneta, mutta paljon enemmän olemassa olevia asuntoja on jo myyty.

”Ostajien määrä kasvaa enemmän kuin meillä on tarjontaamme. Emme voi rakentaa yhdessä päivässä. Kestää lähes vuosi ennen kuin rakentaminen voidaan edes aloittaa asianmukaisten lupalupien ja muiden lakiasioiden vuoksi. Suurin osa kuluttajien vaatimuksista koskee luksuskiinteistöjä, jotka ovat yli kymmenen miljoonaa bahtia. Kiinalaisten ja venäläisten suosimia kuuluisia kiinteistöalueita ovat Cheng Talay, Laguna ja Layan Thalangissa sekä Khao Kard Wichitissä, Chalongissa ja Rawaissa”, Pattanan selitti.

”Phuketiin tulee lisää venäläisiä sijoittajia sodan vuoksi. He ostavat kiinteistöjä, joihin voidaan sijoittaa. Samaan aikaan kiinalaiset sijoittajat ovat erittäin kiinnostuneita huippuluokan luksuskiinteistöistä. Mr. Pattanan jatkoi.

”Yhä useammat kiinteistöyhtiöt pääkonttoreista investoivat Phuketiin. Tulevaisuudessa näissä kiinteistöissä suuntautuu hiilidioksidin vähentäminen, energiankäytön vähentäminen ja puhtaan energian käyttö sen sijaan”, Pattanan lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.