Armeijan komentaja seuraa rannan hallintaa Phuketissa

Phuket -

Army Region 4 Commander tarkasti ja seurasi rannan hallintaa Phuketissa sekä turistien että paikallisten luottamuksen vuoksi.

Maavoimien alue 27:n komentaja kenraaliluutnantti Santi Sakuntanak tarkasti eilen (4.) Karonin Kata Beachin ja Patongin Freedom Beachin.

Kenraaliluutnantti Santi kertoi Phuket Expressille "Phuketin rannoilla vierailee monia thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja. Matkailun turvallisuus on erittäin tärkeää ja kaikkien yhteistyöllä voimme silti suojella kaunista ympäristöämme ja luontoa noudattamalla sääntöjä ja lakeja.”

”Freedom Beach on selvästi ilmoitettu luonnon- ja ympäristönsuojelualueeksi. Kukaan ei saa tehdä mitään henkilökohtaisen edun vuoksi, kuten rakentaa rakennuksia rannalle. Jokainen, joka rikkoo sääntöjä, joutuu korkeimpaan oikeustoimiin. On aika hoitaa kauniita rantojamme ja luontoa. Jos emme aloita tänään, milloin teemme sen? Älkää antako aiemman rantahallinnon tulla arvottomaksi, kenraaliluutnantti Santi huomautti.

Jotkin toimet, joilla viranomaiset varmistavat, että paikalliset yrittäjät tunkeutuvat luonnonvaroihin, harjoittavat laitonta kalastusta ja liiketoimintaa, kuten vesiskootteria, sekä toimet, jotka voivat saastuttaa tai vahingoittaa ympäristöä.

Covid-19-pandemiasta lähtien sekä turistien ja vierailijoiden puute auttoi parantamaan rantoja luonnollisesti kaikkialla Thaimaassa, viranomaiset ovat ottaneet vastuunsa ympäristön suojelemisesta tulevaisuudessa erittäin vakavasti, toteaa The Phuket Express verrattuna pandemiaa edeltävään tilanteeseen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.