Villi tappelu ulkomaisen henkilöstön ja turistien välillä leviää Patongissa, Phuketissa – VIDEO

Patong -

Phuketissa Thaimaassa villi tappelu, johon osallistui sekä baarin/ravintolan ulkomaalaista henkilökuntaa että ulkomaisia ​​turisteja.

Kathun piirin päällikkö Thitiwat Boonkit kertoi Phuket Expressille, että puolenyön jälkeen (27. maaliskuuta)th) heille ilmoitettiin tappelusta baarissa/ravintolassa Soi Saen Sabaissa Patongissa.

Poliisi ja piiriviranomaiset saapuivat paikalle ja löysivät vain yhden osallisen. Kolme ulkomaalaista, jotka olivat herra ALOMARI, 25 Jordanian kansalainen, hra Ahmed, 26, Egyptin kansalainen, ja herra WAI LU SOE, kansalaisuus tuntematon, ja kertoivat poliisille työskentelevänsä laillisesti baarissa/ravintolassa.

Kolme ravintolatyöntekijää kertoivat virkamiehille, että siellä oli viisi ulkomaalaista, kansallisuutta tuntematonta turistia, jotka olivat erittäin päihtyneitä. He tilasivat ruokaa ja sanoivat haluavansa sen nopeasti. Henkilökunta kertoi, että heidän piti valmistaa ruokaa tiukassa asiakasjärjestyksessä ja heillä oli useita muita asiakkaita ennen viittä päihtynyttä turistia. Turistit vaativat, että heidät siirretään eteenpäin ruokajonossa, ja henkilökunta kieltäytyi toteamalla, että tämä olisi epäreilua muita asiakkaita kohtaan.

Asiakkaat raivostuivat tässä vaiheessa ja heittivät pulloja baariin ravintolan henkilökuntaan. Baarin työntekijät suuttuivat ja alkoivat taistella turisteja vastaan, ja molemmat osapuolet käyttivät erilaisia ​​aseita, kuten keittiövälineitä, tuoleja, putkia ja muuta.

Henkilökunta väitti, että heidän toimintansa oli itsepuolustusta ja että turistit olivat hyökänneet heidän kimppuunsa ensin, myös henkilökunta soitti välittömästi poliisille. Lainvalvontaviranomaisten saapuessa baariin ulkomaalaiset turistit olivat kuitenkin paenneet.

Patongin poliisi tutkii tapausta ja tarkistaa CCTV:n selvittääkseen, oliko henkilökunnan tarina oikea ja auttaakseen turistiryhmän etsinnässä. Patongin poliisi sanoi myös, että toimet ansaitsevat todennäköisesti ainakin osalle osapuolista keltaisen tai punaisen kortin uudessa järjestelmässä, joka on suunniteltu rankaisemaan ja karkottamaan huonosti käyttäytyviä turisteja.

Seuraava video saattaa häiritä herkkiä katsojia, katsojan harkintavaltaa suositellaan.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.