Phuket toivottaa tervetulleeksi ensimmäisen lennon Kunming Airlinesilta Kiinasta

Phuket -

Phuket on vastaanottanut ensimmäisen lennon Kunming Airlinesilta Kiinasta

156 matkustajaa kiinalaisen lentoyhtiön "Kunming Airlinesin" ensimmäisellä lennolla saapui Phuketin kansainväliselle lentokentälle sunnuntaina (26. maaliskuuta 2023).

Phuketin kansainvälisellä lentoasemalla virkailijat ja henkilökunta toivottivat ensimmäisen lennon, suoran lennon Kunmingista Phuketiin.

Phuket Express toivottaa kaikki matkustajat tervetulleiksi Thaimaahan ja Phuketiin!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.