Hollantilainen nainen pidätettiin Phuketin lentokentällä, koska hän oli saapunut Thaimaahan ja oleskellut siellä ilman asianmukaisia ​​asiakirjoja

Phuket -

Hollantilainen nainen pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, koska hän oli saapunut Thaimaan kuningaskuntaan ja oleskellut siellä ilman asianmukaista lupaa tai viisumia.

Phuketin kansainvälisen lentokentän maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että viime viikonloppuna he pidättivät naisen, jonka koko nimeä ei kerrottu, 28, Alankomaiden kansalainen.

Hänet pidätettiin Phuketin kansainvälisen lentokentän kansainvälisen lähtöterminaalin Immigration Checkpointissa.

Hänet vietiin Sakoon poliisiasemalle syytteeseen saapumisesta ja maassa oleskelusta ilman lupaa.

Oli epäselvää, kuinka hän oli alun perin saapunut Thaimaahan.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.