Ulkomaalainen ratsastaja rikkoo käsivarren moottoripyöräonnettomuuden jälkeen lähellä Phuketin kansallispuistoa

Phuket -

Ulkomaalainen ratsastaja on murtanut kätensä moottoripyörä-onnettomuudessa lähellä kansallispuistoa Thalangissa tänään varhain aamulla.

Sirainatin kansallispuiston johtaja Soranan Rananan kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (3. maaliskuuta) kello 40th) hän sai kansallispuiston henkilökunnalta ilmoituksen, että ulkomaalainen ratsastaja on loukkaantunut hänen moottoripyöränsä törmättyä kansallispuistoalueen takana olevalle tielle.

Paikalle hälytettiin pelastuslaitos. Ulkomaalainen moottoripyöräilijä oli murtanut oikean kätensä. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan.

Pelastustyöntekijät eivät kuitenkaan paljastaneet hänen kansallisuuttaan ja koko nimeään.

Ulkomaalaisen miehen odotettiin toipuvan täysin.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.