Thaimaan lainvalvontaviranomaiset varoittavat aprillipilasta verkossa

Bangkok, Thaimaa-

Thaimaan lainvalvontaviranomaiset, erityisesti Technology Crime Suppression Division tai TCSD, ovat varoittaneet yleisöä, että aprillipäivän vitsit huhtikuun ensimmäisenä verkossa voivat johtaa koviin sakkoihin ja useiden vuosien vankeuteen.

Tämä varoitus on ollut säännöllinen vuodesta 2020 lähtien, jolloin TCSD antoi ensimmäisen kerran ankaran varoituksen vastauksena pelkoon, että ihmiset tekisivät aprillipilaa Covid-19:stä ja aiheuttaisivat paniikkia.

Varoitukset jatkuivat koko pandemian vuosina 2021 ja 2022, mutta nyt, kun Thaimaan parlamenttivaalit ovat alle kaksi kuukautta, jotka on määrä pitää 14. toukokuuta, huoli näyttää siirtyneen pois Covidista ja huolista, että ihmiset voivat käyttää aprillipilaa yleisön harhaanjohtamiseen tai vitseihin. tulevista vaaleista.

TCSD:n mukaan tietokonerikoslain mukaan voidaan periä jopa 100,000 XNUMX bahtia tai jopa viiden vuoden vankeustuomio kaikista tiedoista, jotka aiheuttivat paniikkia, vahingoittivat turvallisuutta, olivat vääriä tietoja tai herjasivat henkilöä tai yritystä.

Tämän seurauksena TCSD pyytää ihmisiä pidättäytymään aprillipilasta verkossa ja on myös sanonut aiempina vuosina, että käytännön vitsien ja pilailujen juhlapäivä ja perinne ei heidän mukaansa ole osa thaimaalaista kulttuuria tai etikettiä.

TPN-media huomauttaa, että Thaimaassa on äärimmäisen tiukat tietokonerikoksia, kunnianloukkausta ja kunnianloukkausta koskevat lait, eikä niissä ole satiirin tai parodian poikkeuksia, kuten monissa länsimaissa, koska molemmat ovat erittäin harvinaisia ​​Thaimaan mediassa ja suurissa julkaisuissa.
Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.