57-vuotias mies hyppää Phuket Bridgeltä, tällä hetkellä kadonnut

Phang Nga, Phuket-

Etsinnät aloitettiin sen jälkeen, kun 57-vuotias mies hyppäsi Thep Krasattri -sillalta.

Kok Kloin poliisille Takua Thungissa, Phang Ngassa, ilmoitettiin tapauksesta puolenyön jälkeen tänään (27. maaliskuuta).th) Thep Krasattri -sillalla, joka yhdistää Phuketin saaren ja Phang Ngan mantereen.

Kusoldharmin pelastussukeltajat Phuketissa saapuivat paikalle löytääkseen sillalle pysäköidyn moottoripyörän. Poliisi tunnisti miehen myöhemmin 57-vuotiaaksi thaimaalaiseksi Cherng Talaysta Thalangista. Hänen koko nimensä salattiin hänen ja hänen perheensä yksityisyyden vuoksi.

Pelastuskuljettajat aloittivat etsinnät veden pinnalla kaksi tuntia, mutta epäonnistuivat. Etsintöjä jatkettiin jälleen iltapäivällä. Lehdistöhetkellä mies on edelleen kateissa.

*********************************************

Jos sinä tai joku tuntemasi henkilö on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.